Poštovani korisnici naših usluga i cijenjeni poslovni partneri,

Čast mi je i zadovoljstvo pozdraviti Vas na službenoj internetskoj stranici KJKP “Sarajevogas” d.o.o. Sarajevo, na kojoj pružamo osnovne informacije o nama, razlogu našeg osnivanja, našim ciljevima i postignutim rezultatima.

Sarajevogas je osnovan 1975. godine kao ekološki projekat sa jasno definisanim ciljem kontinuirane isporuke prirodnog gasa. Osnovna djelatnost preduzeća je distribucija prirodnog gasa, upravljanje i održavanje gasnog sistema Kantona Sarajevo. Davno pokrenuta nastojanja za očuvanje kvalitete zraka traju i danas i obavezuju nas da svakodnevno istrajavamo na daljnjem razvoju gasne infrastrukture i zadržavanju gasa kao ekološki najprihvaljivijeg energenta.  Implementacijom Menadžmenta tehničke sigurnosti, Sarajevogas  je učinio veliki iskorak ka dostizanju evropskih standarda u oblasti sigurne i tehnološki besprijekorne distribucije gasa.

Naši korisnici su razlog našeg postojanja, glavna vrijednost i misija kojoj se treba potpuno posvetiti. Upravo zbog toga,  profesionalnim odnosom nastojimo pronaći  prava rješenja na  razne zahtjeve naših korisnika. Da bi Vi kao korisnici naših usluga ili kao naši poslovni partneri bili zadovoljni, pozivamo Vas da nam šaljete primjedbe, prijedloge i pohvale putem on-line kontakt forme, te na taj način date Vaš doprinos u daljnjem unapređenju kvaliteta usluga i naših poslovnih odnosa.

Hvala Vam unaprijed,

Direktorica Preduzeća

 

On-line kontakt forma (Vaše poruke putem ove kontakt forme čita i odgovara  direktorica Preduzeća)

Vaše ime (obavezno)

Vaše prezime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaša Poruka

captcha

 

 

Translate »