SERVISNA INFORMACIJA

Isporuka prirodnog gasa za Kanton Sarajevo se odvija bez problema i sve tarifne kategorije kupaca (KJKP Toplane, Domaćinstva, Velika privreda i Mala privreda)  su uredno snabdjevene gasom. U toku predhodnog dana ekipe Sarajevogasa su obavljale redovne poslove podrške kupcima i preventivne kontrole na gasnom sistemu.  

SERVISNA INFORMACIJA

Isporuka prirodnog gasa za Kanton Sarajevo se odvija bez problema i sve tarifne kategorije kupaca (KJKP Toplane, Domaćinstva, Velika privreda i Mala privreda)  su uredno snabdjevene gasom. U toku vikenda ekipe Sarajevogasa su obavljale redovne poslove pružanja podrške kupcima i preventivne kontrole na gasnom sistemu.  

ČESTITKA

Povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, svim građanima u Bosni i Hercegovini najiskrenije čestitke upućuje KJKP Sarajevogas d.o.o.  

POSJETA MINISTRA MANDIĆA KJKP SARAJEVOGAS D.O.O. SARAJEVO

Danas (13.11.2019) godine ministar komunalne privrede i infrastrukture KS Srđan Mandić  i v.d. direktor KJKP Sarajevogas d.o.o. Sarajevo Sejfo Ušanović, održali su prvi radni sastanak. V.d direktor Ušanović upoznao je ministra sa aktuelnim stanjem u preduzeću, naglasivši da će biti uložen dodatni napor kako bi se povećao stepen naplate ali i riješila sporna potraživanja. Razgovarano

Translate »